Перейти к публикации

Полезные сообщения

@Хельга.с Игорешка действительно чудо и такой сладенький :)) 

5 часов назад, zvenia сказал(а):

@@//Allenka-mamas// я тоже ищу клинику, однозначно в Надии больше ничего не держит. Думаю, что пойду к Котлыку.  я бы и первый раз к нему пошла, не удобно ездить. Айвимед ,не рассматриваю 

А в Надии у кого были? И к какой клинике склоняетесь?  И почему если не секрет Ацвимед не рассматриваете? 

• Ответы 6,5 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

@@//Allenka-mamas// я робила 3 протоколи в Родинному Джерелі. Всі без імплантації. Зразу було дуже багато негативу про них, але минуло 4 роки і знову провал вже в іншій клініці і ще купа провалів в цьому проміжку плануючи природньо і стимулюючись. Звісно, рекомендувати їх не можу, бо не було позитивного результату. На момент, коли я у них робила в  2015-2016 роках, у них не було своєї ембріології. Вони десь в інших клініках замовляли. Ще вони на сайті пишуть результативність 80% - ну це ж повна нісенітниця. Забувають написати, що 80% після 3-4х протоколів, наприклад. Що сподобалось: після пункції, переносу і будь-яких процедур я могла залишатися в клініці стільки, скільки мені було потрібно. Медсестри дуже хороші були на той момент, підтримували як морально так і буквально фізично. Зараз вони переїхали, мабуть розширились. Мені дуже Уланова сподобалась. З першої зустрічі вона мене обстежила вздовж і впоперек. І я думаю, що ми би зрештою з нею докопалися до істини, але після двох невдач я була на неї дещо розсерджена і пішла до Стрілко. В цьому, думаю, була моя помилка. Тій взагалі все пофіг. Зробила перенос, на екрані нічого не показала. Ми обговорювали якісь нові варіанти, вона погоджувалась, їх записувала, потім виявилось, що нічого з того мені не робили. Ми планували капати Інтраліпід в протоколі. Так я на переносі запитую, а де Інтраліпід. Вона каже: "так ви ж не сказали, що ви хочете". Серйозно??? Я повинна знати, що мені потрібно, чи може лікар повинен рекомендувати чи навпаки казати пацієнтові, що це вам нафіг не треба. ІНтраліпід прокапала в день переносу на от..бісь, пробачте. Потім я вже дізналася, що Інтраліпід/Біовен в день переносу - до одного місця - це викинуті гроші. В підтримці не було гепаринів, які ми планували, але був Метипред і то, знову ж таки, бо я запитала. Типу, ну ок - на. Після 3 невдачі я прийшла, вона запропонувала іншу схему і знову робити у них. МИ взяли перерву і затянули аж на 4 роки. Тепер уже в Надії все по новій.

Про те, що у них нема ембріології я дізналася випадково. Я подзвонила записатися на консультацію в іншу клініку, а мені кажуть, що ви вже в нас робили ЕКЗ, що Стрілко у нас робила вам перенос і що у нас ваші ембріони зберігалися. Видно дівчинка на рецепції сказала зайве, не там подивилась ;) Власне це й стало основної причиною для рішення більше з Родинним Джерелом справу не мати. ЯК зараз у них ситуація я не знаю. Хоча з цікавості навіть разок у них на онлайн зустрічі була. Уланова, як завжди, на висоті.

• Спасибо 1

@Лимонный кекс :) про відношення, коли читала, згадала про свою лікарку Плахотна, дійсно якось, що все пофіг, мурижила з тим біовеном, прокапали в день переносу, тепер виявляється, що це неефективно. а ще забула, що робили сєм. не вже так важко почитати історію, а можливо вона ще щось забула хто зна.

@@//Allenka-mamas// не розглядаю, так як чую багато негативу про них. 

не знаю дівчата, система кругом одна. Ре вони на перших прийомах тільки такі класні, а потім коли, щось не виходить, говорять про вік, про минулі операції. а це мене задіває тому що я вже сама починаю  давати таку установку, що стара і тд.

та насправді відчуваю як на 20))))

трохи руки опустились. не знаю до кого йти, з чоловіком знову візьмем якийсь день (має бути 10 наскільки я розумію)і до декількох запишимся. з того й будемо обирати.

мабуть ще перездам біопсію єндометрія, дякую, що ви сказали, що можна і нк клітини зробити відразу. Після лікування Плахотна сказала, що перездавати не потрібно а я й повірила. все ж швидше хотілося. 

@zvenia ну за Плахонту теж різні відгуки. Часто чую про її не простий характер. Але, не знаю, може вже писала, познайомилась з її пацієнткою на Дні відкритих дверей, ще коли я приглядалася до Надії, то вона дуже гарно про неї відгукувалась. Казала, що так, є свої особливості, але справу свою знає. От тільки для мене особисто ще важливо ставлення лікаря, бо це або викликає довіру або ні. А в наших питаннях - довіра до лікаря часто дуже важливий фактор. Бо тільки довіряючи лікарю не доводиться пацієнту потім місяцями вишукувати інформацію в інтернеті, займатися самолікуванням з усіма витікаючими... А саме такий шлях пройшла я.

А ти руки не опускай. На все потрібен час :) І якщо потрібна перерва, то зроби її. Поїдьте кудись, розслабтесь, відпустіть трохи. Рішення прийде, клініка знайдеться. Немає ідеальних місць, немає ідеальних лікарів. Є, пам'ятаєате, 50% успішності і все :) Мій лікар мене підкуповує тим, що він дуже на мого чоловіка схожий ))) У них навіть хобі однакове, я випадково прочитала пост в ФБ. Але чи буде результат - все одно невідомо. 

І до психолога ;) Всі - до психолога.

• Нравится 3
  • Спасибо 1
20 минут назад, zvenia сказал(а):

@darinkamalinka @Лимонный кекс :) я теж думала, але не знайшла хорошого психолога, можливо ви порадите. взагалі, не дуже розкисаю, не знаю чи він мені потрібен. 

Если Киев,наслышана о Наконечной. Она именно по перинатальной психологии. Она развивает это направление в Украине в целом. Цена очень приличная,но говорят очень помогает

@zvenia В Импланте на этой неделе был день открытых дверей с психологом. Совершенно мне не зашло. Вот даже вопросов никаких не было. Наверно, не все в этом нуждаются. Ну или до точки кипения дойти нужно, чтоб помощь психолога понадобилась и захотелось открыться постороннему человеку.

• Нравится 3

@Лимонный кекс :) дякую, за розгорнуту відповідь. Дійсно, Ре в більшості- пофіг, в мене коли ДДімер в 4 рази був більш норми, її тільки хвилбвала, чому я здавала сама, а не давайте збільшувати дозу препаратів. Після того випадку, чоловік казав давай змінювати клініку, але були ще 3 ембріони, тепер нічого не тримає. Вона в нас з першої спроби не вірила, але в нас тоді з першого разу народився хлопчик. Правда я тоді все сама контролювала та добовляла препарати без її згоди. Ось тому мабуть я пішла вдруге до неї в новий протокол. Але 4 спроби невдалі. Хоча може в нашому випадку справа в ембріонах. (2 бхб, анеомбріонія, а останній раз без прикріплення). Доктор з РД вважала, що справа в ембріонах, це коли вона мені вакуум робила, і навіть не радила останнього забирати. Але я не могла погодитись на новий прот, сподівалась, що саме останній - наш. 

@Лимонный кекс :) да

29 минут назад, zvenia сказал(а):

@darinkamalinka @Лимонный кекс :) написала їй і трохи послухала відео. як на мене с пустого в порожнє. так багато води. ціна -800 грн -55 хв. або 1.30 - 1000 грн

Ну я думаю индивидуально все по другому,работать уже с вами будут,с вашей проблемой

17 минут назад, irusj@ сказал(а):

@zvenia В Импланте на этой неделе был день открытых дверей с психологом. Совершенно мне не зашло. Вот даже вопросов никаких не было. Наверно, не все в этом нуждаются. Ну или до точки кипения дойти нужно, чтоб помощь психолога понадобилась и захотелось открыться постороннему человеку.

Я когда-то так тоже участвовала в вебинаре психолога,и тоже не понравилось,задавала вопросы,но ответы были очень размыты. А вот индивидуально пошла у себя по месту и понимаю,что надо было это раньше сделать

• Нравится 1

@darinkamalinka возможно. 1000 жалко откровенно говоря. . они то туда. то туда. анализы и консультации . витамины. таблетки. и снова на новый протокол надо готовиться

1 час назад, irusj@ сказал(а):

@@//Allenka-mamas// А что с кровью, из-за чего Д-димер повышается?  В эту сторону копали?

Да, после неудач начала искать, оказалась мутация. И то спасибо девочкам с форумов. Тк для врача все идеально. Но в крио хорошие показатели, а вот в свежем густеет. Тоесть, как я понимаю, нам лучше в крио уходить. 

@@//Allenka-mamas// Мне генетик говорил, кровь перед переносом и на 5 дпп мониторить. Все таки 2 бхб, да и анэмбриония, наталкивают на мысль, что эмбриончику питания не хватило. Чаще эмбрионы с поломками не имплантируются, а здесь столько попыток закрепиться.

@zvenia ну 1000 і для мене дорого. Є дешевше. Не обов'язково саме до перенатального психолога. Є онлайн зараз дуже багато. Так дешевше. Я працюю зараз онлайн. Мене влаштовує. Але кожний підбирає під себе як формат, так, власне, і фахівця. І можливо, що не з першого разу і не з першого психолога все складеться. Треба просто спробувати.

Знаєте, справа не в тому дійшли до ручки чи ні, щоб звертатися по допомогу, а в тому, що ми так чи інакше перебуваємо у постійному стресі через невдачі і просто потрібно себе підтримати, розібратися зі своїми страхами, підсвідомістю, десь, можливо, підкоригувати себе, своє ставлення до життя, до світу.

Колись пам'ятаю на форумах писали, що в Дахно дуже сильний психолог. Але, на жаль, чомусь репроклініки все частіше відмовляються від психологів. Оце по суті тільки в Ісіді і в Надії є. Може ще де.

Взагалі я за те, щоб в програму Протоколів ЕКЗ включили консультацію психолога. Мені здається, десь зустрічала таке.

9 часов назад, Лимонный кекс :) сказал(а):

@zvenia ну 1000 і для мене дорого. Є дешевше. Не обов'язково саме до перенатального психолога. Є онлайн зараз дуже багато. Так дешевше. Я працюю зараз онлайн. Мене влаштовує. Але кожний підбирає під себе як формат, так, власне, і фахівця. І можливо, що не з першого разу і не з першого психолога все складеться. Треба просто спробувати.

Знаєте, справа не в тому дійшли до ручки чи ні, щоб звертатися по допомогу, а в тому, що ми так чи інакше перебуваємо у постійному стресі через невдачі і просто потрібно себе підтримати, розібратися зі своїми страхами, підсвідомістю, десь, можливо, підкоригувати себе, своє ставлення до життя, до світу.

Колись пам'ятаю на форумах писали, що в Дахно дуже сильний психолог. Але, на жаль, чомусь репроклініки все частіше відмовляються від психологів. Оце по суті тільки в Ісіді і в Надії є. Може ще де.

Взагалі я за те, щоб в програму Протоколів ЕКЗ включили консультацію психолога. Мені здається, десь зустрічала таке.

Вот абсолютно правильно ты пишешь. Именно к этому мы и пришли с психологом,что я в состоянии хронического стресса,ну и плюс в подсознании сидят страхи

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...